Pins

1 Flares 1 Flares ×

Uw bowling kegels zijn een belangrijk aspect van uw bowlingcenter, u wil dan ook de beste performantie en een uitstekende duurzaamheid. De Brunswick kegels zijn gemaakt uit het beste esdoornhout en voorzien van een Surlyn coating, die makkelijk te reinigen is en de kegels beschermt tegen de impact van de bowlingballen.

 

Score King bowling kegels

Score King bowlingkegelUw spelers willen hoge scores, terwijl u op zoek bent naar duurzaamheid. De Brunswick Score King bowling kegels zijn gemaakt uit het beste esdoornhout en voorzien van een Surlyn coating, dezelfde die gebruikt wordt bij high performance golfballen.

  • Coating systeem bestaat uit meerdere lagen, houdt kegels langer wit en geeft ze een intense fluorescentie.
  • Glow-in-the-dark
  • Coating is makkelijk te reinigen
  • Gemaakt uit beste esdoornhout voor maximale duurzaamheid
  • Design met kroon of ringen

 

Speciale bowling kegels

Verleng plezierige momenten met deze leuke en kleurrijke Max bowling pins. Vervang de kegel vooraan of de hele set voor een nieuwe variatie op het bowlingspel of voor het toekennen van prijzen. Verkrijgbaar in 4 heldere, effen kleuren.

Laat uw spelers hun verjaardag vieren met deze speciale verjaardagskegel met een kroontje en de tekst ‘Happy Birthday’. De ‘Happy Birthday’-kegel is een esdoorn kegel met Surlyn coating waarop ook een handtekening kan geplaatst worden.

 

Pin Cleaning Machine

Pin Cleaning Machine

Het onderhoud van uw bowling pins was nog nooit zo eenvoudig met deze pin cleaning machine. Dit toestel uit roestvrij staal verwijdert zonder moeite alle vuil van uw kegels zodat ze er als nieuw blijven uitzien.

U kan dit product gebruiken met de Brunswick Universele Kegel Reiniger, een biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijke bowling pin reiniger.

 

 

Meer info?

email-icon
Wenst u bowlingkegels te kopen of wil u meer info over onze pin cleaning machine?
Bekijk dan onze aftermarket catalogus, of contacteer ons voor meer informatie.