Installaties

3 Flares 3 Flares ×

Bowling installaties

Na een grondige voorstudie van uw project, hebt u beslist: u gaat een bowlingbaan bouwen. Hiervoor zoekt u uiteraard een betrouwbare partner. Valcke Bowling Service is specialist in bowling installaties. Een bowlingbaan bouwen gebeurt volgens belangrijke waarden, zoals traditie en vakmanschap. Een professioneel team van toptechnici maakt elke keer weer het verschil: voor, tijdens en na uw bowling installatie. Ook de ‘backstage’ van ons bedrijf is belangrijk: Valcke Bowling Service beschikt in haar thuisbasis in Wevelgem over een atelier waar alle onderdelen voor het bowlingbaan bouwen permanent voorradig zijn.

 

Voor het installeren van een bowling baan doet Valcke Bowling Service beroep op de producten van Brunswick Bowling. Brunswick is al meer dan een eeuw de wereldleider in bowling installaties en heeft partners in meer dan 100 landen. Valcke Bowling Service is exclusief distributeur voor Brunswick in onder meer België, Nederland, Frankrijk en Zwitserland.

 

Bovendien volgen we de trends op de voet en kunnen we, dankzij een partnership met Light Twist, ook instaan voor de volledige LED Bowling installatie van uw center.

 

Proces

Het volledige proces voor het bouwen van een bowlingbaan, bestaat bij Valcke uit 6 stappen:

  • Kennismaking en voorstelling van uw bowlingproject
  • Advies bij het opstellen van uw businessplan
  • Voorstel op maat van uw project
  • Technische analyse
  • Opleiding
  • Installatie en oplevering van uw bowlingbaan

 

Valcke & Brunswick

De tandem Valcke – Brunswick biedt bowling investeerders een uitgebreid gamma aan oplossingen om hun bowling doelstellingen te bereiken. Niet enkel de kwaliteit en goede reputatie van de producten is een plus, ook de service die bij het bowlingbaan bouwen komt kijken zorgt ervoor dat uw project een succes wordt.

 

Meer info?

email-icon
Wilt u een bowlingbaan bouwen en wenst u meer info over het bouwen of het kopen van een bowling installatie? Contacteer ons dan. Wij nemen uw project graag onder onze vleugels.

 

Laat u inspireren door onze talrijke referenties.