JAN06

10 nieuwe GS-X Pinsetters in Vlaardingen

8 Flares 8 Flares ×

Onze technische ploeg is op dit moment druk in de weer met de installatie van 10 gloednieuwe GS-X Pinsetters in DOK99, Vlaardingen. Vanaf januari 2014 wordt DOK99 de nieuwe thuis van bowlingvereniging Musis Sacrum. Om kunnen deelnemen aan officiële wedstrijden, koos DOK99 voor 10 nieuwe volautomatische Brunswick bowling machines ter vervanging van hun oude machines. Toen enkele maanden geleden nog donkere wolken hingen boven de toekomst van Musis Sacrum, zijn wij blij deel te mogen uitmaken van de positieve afloop van dit verhaal: zij vonden een nieuwe locatie voor hun 260 leden en worden met open armen in DOK99 ontvangen.

We wensen dan ook de eigenaar Tom Fennema en de spelers van Musis Sacrum te feliciteren met hun keuze voor de Brunswick GS-X pinsetter en wensen hen veel plezier met hun nieuwe machines.

DOK99 Vlaardingen - 1

DOK99 Vlaardingen - 2

De heropining van DOK99 Vlaardingen is gepland op zaterdag 18 januari 2014. Meer informatie over de bowling verbouwing vindt u op de site van DOK99 en op de site van bowlingvereniging Musis Sacrum.