JUN24

Exclusief partnership tussen Valcke Bowling Service & FFBSQ

0 Flares 0 Flares ×

partners

Met meer dan 30 jaar ervaring draagt de firma Valcke al lang zijn steentje bij in de wereld van bowling als ontspanning, maar is ook zeer actief in de wereld van de sportbowling. Als installateur en distributeur van het Amerikaanse merk Brunswick, maar ook als uitbater van eigen bowlingcenters, werkt de familie er elke dag aan om “Bowling with a capital B” te promoten.
Bovendien is Valcke actief als organisator en partner bij verschillende internationale bowlingtornooien. Valcke Bowling Service is dan ook verheugd aan te kondigen dat na enkele jaren partnership met de Federation Française de Bowling et de Sports de Quilles (FFBSQ), een volgend hoofdstuk wordt geschreven: Valcke Bowling Service wordt vanaf volgend seizoen de exclusieve sponsor van de FFBSQ. Naast die financiële en materiële steun aan de Franse nationale ploeg, wordt ook bijgedragen aan de verdere ontwikkeling van de ‘écoles de bowling’.
Jonge bowlers krijgen de kans om via deze scholen opleidingen en trainingen te volgen en genieten bovendien ook van een voorkeurstarief in de deelnemende centra.
Dit partnership gaat hand in hand met de verdere uitbouw van de sportbowling in Frankrijk, die bekend staat om zijn hoge niveau.
Valcke Bowling Service en de FFBSQ verbinden zich er toe samen een partnership uit te bouwen dat op alle vlakken de belangen van sportbowling verdedigt.