APR26

Valcke Bowling Service levert 61 nieuwe pinsetters

0 Flares 0 Flares ×

Imagesb9f0

Valcke Bowling Service zette vorige week zijn handtekening onder een overeenkomst voor de levering van 61 nieuwe Brunswick GS-X Pinsetters in Nederland.

De bowlingketen, uitgebaat door de familie Klaare, gaat in het komende jaar in 3 van hun 4 bowlingcenters de huidige Brunswick A2 pinsetters vervangen door de nieuwe Brunswick GS-X Pinsetters:

  • Megabowling Woensel – Eindhoven – 33 banen
  • Bowling De Merwehal – Dordrecht – 12 banen
  • Bowling De Schelmse Brug – Arnhem – 16 banen

Bovenop de nieuwe Brunswick GS-X Pinsetters, wordt in Megabowling Woensel ook nog eens de huidige scoring vervangen door het Brunswick Vector Plus scoring systeem. De overstap naar nieuwe machines & scoring gaat gepaard met een opleiding door Valcke Bowling Service.

“Deze stap naar Brunswick GS-X Pinsetters zal zorgen voor een dalende onderhoudskost. Bovendien zijn deze machines relatief makkelijk in onderhoud, wat ervoor zorgt dat na een training van enkele dagen de centertechniekers zonder problemen deze machines onder de knie hebben,” zegt Luc Valcke. Zoon Henri Valcke voegt er aan toe dat “met de combinatie GS-X Pinsetters en Vector Plus scoring de familie Klaare mogelijkheden zal ontdekken die nieuw zijn voor de bowlingmarkt.”

Valcke Bowling Service benadrukt het belang van deze overeenkomst en geeft hier mee ook een duidelijke signaal naar de Nederlandse markt als full line supplier naar de bowling markt.