APR14

Valcke & LightTwist slaan de handen in elkaar

66 Flares 66 Flares ×

LED BowlingLED verlichting is alom tegenwoordig. De energiezuinige verlichting heeft tal van voordelen zoals lange levensduur, hoge modulariteit en laag verbruik. Logisch dus dat deze trend ook zijn opwachting maakt binnen de bowlingindustrie. Valcke Bowling Service slaat daarom de handen in elkaar met het Nederlandse LightTwist om LED Bowling op de kaart te zetten.

 

“Bij LightTwist zijn we al een tijd actief op de projectmarkt, waar we in verschillende branches de volledige LED & verlichtingsinstallaties uitvoeren. Toen we onze eerste bowling uitrustten met onze LED verlichting, zagen we dat er een wereld van mogelijkheden open ging: uitgelichte banen om je discobowling te animeren, inkleden van pilaren, LED masking units, … Uiteraard ga je voor zo’n projecten graag in zee met een partner met kennis van zaken, iemand die de markt én zijn vak kent. Logischerwijze kwamen we al gauw bij Valcke terecht,” vertelt Roy Verhoeven, zaakvoerder bij LightTwist.

 

Olivier Coorevits, sales manager bij Valcke vult aan: “We zien dat het fenomeen LED ook onze markt binnen komt geslopen en bij Valcke staan we natuurlijk graag aan de basis van deze trend. Doordat de Brunswick bowlingbanen perfect de LED verlichting ondersteunen, kunnen wij een interessant aanbod voorstellen aan bestaande bowlinghuizen. Bij nieuwe projecten voelen we dat de vraag meer en meer komt, dus leek het ons logisch in zee te gaan met Roy. Zijn kennis van zaken op vlak van LED verlichting, aangevuld met onze bowlingkennis, zorgt er voor dat we voor elk project een antwoord hebben.”

 

De klemtoon ligt op eenvoud: het is de bedoeling dat met de spreekwoordelijke ‘één druk op de knop’ de disco LED bowling moet kunnen geactiveerd worden. Zo kan je je als bowlingondernemer vlug aanpassen aan de aanwezige klanten. Bovendien kan de LED verlichting zonder problemen de rol van gewone verlichting over nemen: perfect voor uw league bowlers en bovendien stukken zuiniger!

 

“Doordat LED’s modulair kunnen ingezet worden, zijn er tal van mogelijkheden en kunnen we op maat van elk budget een LED bowling oplossing aanbieden,” besluiten Roy & Olivier.

 

Meer info over LED Bowling vindt u hier of op de site van LightTwist.
Contacteer ons voor meer info!