Advies

3 Flares 3 Flares ×

Advies bowlingcenter starten

Het opstarten van uw eigen bowlingcentrum is niet altijd een evidente zaak. Nog voor de eigenlijke start zit u vast met talrijke vragen:

  • Hoeveel kost het inrichten van een bowling?
  • Wat kost een bowlingbaan?
  • Wat is het rendement van bowling investeringen?
  • Wat als ik een overname van een bowling overweeg?
  • Welke afmetingen moet mijn bowling hebben?
  • Welke bowling oplossingen zijn er in de markt?

U doet dus graag beroep op een partner met kennis van zaken. Valcke Bowling Service heeft meer dan 30 jaar ervaring in het opstarten en beheren van bowlingcenters. Niet alleen installeren wij talrijke bowlings per jaar, de groep Valcke beheert op vandaag 5 eigen bowlings in Frankrijk en België.

Contacteer ons

Businessplan & financiering

Businessplan & FinancieringDe eerste stap bij het opstarten van een bowlingcenter is uw businessplan. Dankzij de nodige ervaring bij het uitbaten van een bowling, adviseren wij u graag bij de concrete invulling van uw businessplan en wijzen we u op de valkuilen die u mogelijk onderweg kunt tegenkomen. Een goed gefundeerd businessplan is de basis voor het het investeren in bowling, of u nu een overname van een bowling doet of uw eigen bowling wenst te beginnen. Het businessplan is de basis voor uw financiering en de start van uw project.

 

Technisch advies

Technisch adviesBij het inrichten en bouwen van een bowlingbaan moet rekening gehouden worden met de technische eisen van de bowlinguitrusting. U kan hiervoor beroep doen op de expertise van onze technici die een jarenlange ervaring hebben in het installeren van bowling centers. Tijdens de opstart van uw project helpen zij uw bowling plannen te optimaliseren en geven zij advies om uw plan te concretiseren. Bij de overname of modernisatie van een bowling, bekijken ze welke mogelijkheden uw bowling heeft en welke oplossingen wij kunnen voorstellen.

 

Uitbating

Na de installatie en oplevering, begint voor u het echte werk: de uitbating. Niet alleen helpen wij u het rendement van uw bowling te optimaliseren, we kunnen u ook in contact brengen met de verschillende preferred partners: van leveranciers van geluidsinstallaties tot F&B-partners. We doen er echt alles aan om van uw project een succes te maken.

 

Op zoek naar een locatie?

Uw locatie is van topbelang. Een goede ligging van uw bowlingcenter is mee bepalend voor het slagen van uw project. Wij adviseren u graag bij de zoektocht naar een geschikte locatie en zetten samen met u de sterktes van uw gebouw in de kijker. Hebt u nog geen gebouw of bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw bowlingcenter? Ook in dat geval kunnen wij u van dienst zijn. Door onze jarenlange ervaring, kunnen we u in contact brengen met de juiste partners. Contacteer ons met uw concrete bowlingplannen, wij helpen u met de zoektocht naar de juiste locatie en/of partner.

 

Zelf een bowling starten?

email-icon
Overweegt u zelf een bowling te starten?
Neem dan zeker contact op, we helpen u graag in de juiste richting!