Scoring

0 Flares 0 Flares ×

Dat de tevredenheid van uw bezoekers niet enkel afhangt van de baancondities, maar van een samenspel tussen verschillende aspecten, is een vaststaand feit! Zo zal menige bowler zeker aandacht besteden aan het gekozen meubilair van de zithoek waar de bowler tussen twee beurten even ontspanning zoekt, het smaken van de eet- en drinkgelegenheid in uw bowling center en de spectaculaire animaties te bezichtigen op allerlei scoremonitors. Uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde: een geweldig center uitbaten dat memorabel is zodat klanten blijven terugkomen. Valcke wil dan ook maar één doel nastreven: z’n klanten helpen hun verkoop en omzet te maximaliseren.

Brunswick investeerde miljoenen euro’s in gedegen marktonderzoek naar bowlingsoftware, zowel bij bowlinguitbaters als bij -spelers, zodat wij vandaag met trots het gloednieuw bowling score systeem SYNC aan u kunnen voorstellen! SYNC zal u in staat stellen nog beter aan de verwachtingen van uw klanten te voldoen en garandeert de best mogelijke klantenservice. Een bezoek aan uw bowling wordt zonder twijfel onvergetelijk: Klanten blijven langer in uw center, vertrekken uiterst tevreden en komen gegarandeerd naar uw center terug!

Contacteer ons

Een sensationele en unieke belevenis voor bowlers!

affichage_thèmesScore Thema’s

Met een sensationeel scoresysteem zoals SYNC is uw bowling center in staat écht op te vallen en zich te onderscheiden van andere centers. Met de ongeëvenaarde kwaliteit van SYNC verschaft u gegarandeerd status in uw regio! U kunt bijvoorbeeld verschillende thema’s aan uw scorebladen meegeven:

  • Staat er een toernooi gepland? Schakel dan de scorebladen in met weergave van alle professionele spelstatistieken, zowel op individueel spelersniveau als op teamniveau. Wie in uw center komt trainen, kan zijn vooruitgang bijhouden en z’n spel verbeteren!
  • Occassionele spelers kunnen hun hart ophalen door tal van leuke animaties die uw scoreweergave net dat tikkeltje leuker maken! De keuze aan them’as en animaties in  SYNC is enorm, zodat u voor elke gelegenheid (ook verjaardagsfeestjes!) een passende oplossing kan aanbieden.
Gloednieuwe games

SYNC biedt u een breed scala aan leuke nieuwe games! Geen enkele bezoeker blijft op z’n honger zitten. De beschikbare games in het bowling score systeem SYNC zijn niet enkel gemakkelijk onder de knie te krijgen, ze versnellen met zekerheid de activiteit op uw bowlingbanen. Deze spelletjes prikkelen niet enkel jong en oud, ze staan ook in voor een toename van uw center’s inkomsten!

Enkele spelletjes
  • SyncfilmBij het spel “HORSE” kiest het systeem een willekeurige combinatie door de spelers om te gooien kegels. Elke deelnemer gaat de uitdaging aan zoveel mogelijk kegels van de combinatie zo snel mogelijk omver te gooien.
  • Is een 10-frame game te lang? Opteer dan voor het spel “E-Z”. Dit 5 frame spel (1 bal per frame) is ideaal voor de jongere spelers onder ons. Ideaal voor een verjaardagsfeestje.
  • Het spel Angry Birds is een erg leuk spel. Ballen worden vogels, kegels worden varkens,… Een tof spel waarbij men zoveel mogelijk kegels moet zien omver te gooien zodat het “varken” valt.

Contacteer ons


Ultra performante marketing

sync_marketing_featuresHet CRM (klantrelatiebeheer) van SYNC bevat zeer veel handige marketingtools waarmee u uw verkoop en klandenbinding kunt optimaliseren.

Het verzamelen van klanteninformatie wordt echt kinderspel met SYNC. Met dit score systeem kunt u aan verschillende klantensegmenten voorgeprogrammeerde berichten, foto’s, publiciteiten of promoties uitsturen per mail, sms of via sociale media.

Deze software stelt de bezoeker van uw center in staat om vanaf de bowlingbaan berichten naar het onthaal te verzenden om bijvoorbeeld aan te geven dat er een bal geblokkeerd zit of om simpelweg een ober te wenken om drankjes op te nemen!

Contacteer ons

 

Geavanceerde technologie

Toegang tot de Cloud

DA_Icon_fnlDe Cloud-technologie garandeert een naadloze integratie van uw bowlingsotfware, scores, center management, verwante toepassingen (zoals website, e-mail) en andere belangrijke informatie. Door het opslaan van data in de Cloud komt er ruimte vrij op uw server en wordt het risico op verlies van gegevens (door bijvoorbeeld overstroming, brand, stroomuitval,…) geëlimineerd. Bovendien zijn alle gegevens toegankelijk op elk gewenst moment. Zelfs buiten het centrum.

Samsung HD

BCP_Bowler Experience_Legacy Themes_2nd_prntngExclusive beeldschermen van superieure kwaliteit voor langdurig gebruik maken het mogelijk om op verschillende plaatsen in uw center berichten uit te sturen naar uw klanten. De aandacht trekken van uw klanten is namelijk essentieel, of ze nu aan het spelen zijn op de bowilngbanen of iets aan het eten zijn in uw restaurant. Met de Samsung HD beeldschermen kunt u op verschillende plaatsen in uw bowling aankondigingen, publiciteiten, pro shop promoties of zelfs bedrijfsreclames afbeelden. Een extra bron van inkomsten!

Consoles op de banen

Sync_Console_IMG_7252 Bsync_pedestal-silver_keypads_450x384De nieuwe Brunswick consoles combineren esthetiek, elegantie en betrouwbaarheid. U kunt kiezen voor digitale toetsenborden of touch screens. In elk geval, blaast u uw bezoeker ongetwijfeld omver met deze bijzonder fraaie consoles.

Contacteer ons

Meer info?

email-icon
Wenst u meer info over het Brunswick bowling score systeem?
Aarzel dan niet ons te contacteren, we bezorgen u graag alle gewenste info.