LED Bowling

7 Flares 7 Flares ×

LED Bowling

Uiteraard volgen we bij Valcke Bowling ook de trends. Dankzij een partnership met Light Twist, kunnen we de volledige LED bowling installatie voor de modernisatie van uw bowlinghuis aanbieden. Niets is te gek en de mogelijkheden van LED bowling zijn ongezien.

Dankzij de programmeerbare LED’s is het mogelijk om uw bowling om te toveren in een ware disco bowling met onder meer LED verlichte bowling banen, LED masking units, inkleding van pilaren,… Uw bestaande bowling krijgt op die manier een volledige LED make-over. De LED verlichting wordt overdag uw standaard verlichting: zuiniger en helder.  ’s Avonds echter geeft de LED bowling verlichting het beste van zich weer en tovert u uw center om tot een ware discobowling. Dankzij de verschillende lichtprogramma’s is er voor elk wat wils! Bovendien zorgen de klassieke Brunswick bowling banen voor een optimale en egale verdeling van het LED licht, zowel overdag als ’s avonds. Dankzij hun warme kleuren en houtstructuur, zorgt hun unieke ontwerp voor de ultieme bowlingervaring.

Uiteraard kan u de verlichting op elke moment aanpassen aan de klanten in uw center, zodat u steeds aan hun wensen kan beantwoorden. De bediening gebeurt via uw centrale desk, maar kan ook mobiel geprogrammeerd worden op uw iPad.

Contacteer ons

Wij brengen uw ruimte in kaart en bepalen hoe uw LED bowling er optimaal zou kunnen uitzien. Naast de modernisatie van uw bowlinghuis, wordt ook de LED installatie geïnstalleerd. Laat u alvast inspireren:

Meer info?

email-icon
Wenst u meer info over de installatie van uw eigen LED Bowling? Contacteer ons dan. Wij nemen uw project graag onder onze vleugels.

Laat u inspireren door onze talrijke referenties.