Masks

0 Flares 0 Flares ×

Bowling Masking Unit

Trek de aandacht van uw bowlers en geef hen een unieke beleving dankzij de kleurrijke en eigentijdse bowling masking units van Brunswick. Of u nu kiest voor de Standard Bowling Masking Units of de Premium Bowling Masking Units, de keuze is onbeperkt. Dankzij de Brunswick Video Masking Units worden alle zintuigen van uw klanten geprikkeld, bowlen was nog nooit zo leuk!
Contacteer ons

Premium Bowling Masking Units

Onze Premium Bowling Masking Units zijn onze ‘best of the best’-ontwerpen. Deze bowling masks zijn geschikt voor bowlingcenters die een statement willen maken met eigentijdse, inspirerende ontwerpen.


Contacteer ons

Standard Bowling Masking Units

De Standard Bowling Masking Units blinken uit dankzij hun traditionele ontwerpen en boodschap. In de ruime keuze masks, vindt u zeker uw gading.

Video Bowling Masking Units

Brunswick Video Masking Units
Hou je bowling center up-to-date met deze Brunswick Video Masking Units. Deze grote projectieschermen overlappen 2 bowlingbanen en kunnen geïnstalleerd worden volgens uw wensen. Het effect is des te indrukwekkender als per banenpaar een Video Masking Unit geïnstalleerd wordt.

Uw klanten zullen onder de indruk zijn van de flitsende beelden en voor u zijn de mogelijkheden onbeperkt: het afspelen van video clips, de Brunswick Interactive Games, uitzenden van sportwedstrijden op groot scherm, …

De schermen kunnen vanaf de frontdesk bediend worden en dankzij de besturing kan u de masks met een druk op de knop laten tevoorschijn komen. Op die manier blijven uw pinsetters makkelijk bereikbaar.

Meer info?

email-icon
Wenst u meer info over de Brunswick Video Masking Units of de bowling masks?
Aarzel dan niet ons te contacteren!