Bowling onderhoudsmachines

0 Flares 0 Flares ×

Bowlingbaan Onderhoudsmachine

De huidige Brunswick onderhoudsmachines zijn het resultaat van meer dan 50 jaar toegewijd onderzoek en ontwikkeling. Brunswick zet deze traditie verder met het inzetten van de state of the art Throbot, testcenters, opleiding en trainingen voor bowlinguitbaters en onderhoudspersoneel.

De Brunswick oliemachines staan garant voor performantie en betrouwbaarheid. Het is dan ook niets voor niets dat de Brunswick onderhoudsmachines ingezet worden tijdens de PBA. Als exclusieve partner voorziet Brunswick dat honderden tornooien over de hele wereld voorzien worden van de beste baancondities. Zelfs daar waar de verwachtingen net iets hoger liggen.

 

Brunswick Envoy

Brunswick bowlingbaan onderhoudsmachine - EnvoyDe Brunswick Envoy, onze nieuwste machine, is een state-of-the-art onderhoudsmachine die volledig aan uw behoeften voldoet.

Dankzij de Direct+ conditioning wordt elke afwijking op uw oliepatroon uitgesloten dankzij een directe overbrenging van de olie op de baan.

De Graphical User Interface (GUI) zorgt voor een ongezien gebruiksgemak. Bovendien is deze machine uitgerust met Flexpower en kan ze AC- of batterij-gestuurd bediend worden.

Brunswick Authority22

Bowlingbaan onderhoudsmachine Authority22De baanonderhoudsmachine Brunswick Authority22 is operationeel in meer dan 1000 bowlingcentra sinds zijn introductie in 2005.

De Authority 22 past de Direct+ conditioning toe en beschikt tevens over verschillende kenmerken van de Envoy machine.

Dit model met snoer is de ideale oliemachine voor grote centers alsook voor centers die een kleiner budget willen besteden, maar toch over een state-of-the-art baanonderhoudsmachine willen beschikken.

Brunswick Phoenix Lite

Brunswick bowlingbaan onderhoudsmachine - Phoenix LiteDe Brunswick Phoenix Lite is de baanonderhoudsmachine voor de kleinere centers. De Phoenix Lite is betrouwbaar, gebruiks – en budgetvriendelijk en werd ontworpen voor centers met 12 banen of minder, waar de baancondities iets minder kritisch zijn.

Meer info?

email-icon
Wenst u meer info over de Brunswick bowlingbaan onderhoudsmachines? Is uw oliemachine aan vervanging toe? Bekijk dan onze aftermarket catalogus, of contacteer ons voor meer informatie.