Meubilair

2 Flares 2 Flares ×

Bowling MeubilairUw bowling meubilair bepaalt mee het gezicht van uw bowling. Het moet niet alleen comfortabel zijn voor uw klanten, voor u is de duurzaamheid en onderhoud van uw investering zeker ook van belang. Brunswick biedt twee verschillende lijnen aan met een zeer uitgebreide kleuren – en materiaalkeuzepallet, zodat u zeker het bowling meubilair vindt dat bij uw bowlingcenter past.
Contacteer ons

 

Center Stage bowling meubilair

color_combo_touch_of_greyHet nieuwe Brunswick Center Stage modulaire bowling meubilair krijgt lovende kritieken van bowling klanten voor zijn superieur comfort, prachtig uiterlijk en ongezien gemak. Ook bowling uitbaters spreken lovende woorden over de uitstekende prestaties, flexibiliteit en in het oog springende stijl van het nieuwe Center Stage bowling meubilair. Vervang nu uw oude meubilair met het nieuwe Brunswick Center Stage en geef zo uw bowling de make-over die hij verdient.

 

Center Stage bowling meubilair omvat een breed gamma aan componenten – bankonderdelen, salontafels, vrijstaande barkrukken, mod walls en meer – die vrijwel oneindig kunnen geconfigureerd worden om aan de behoeften van uw bowling center te beantwoorden. In enkele minuten past u het meubilair aan voor league spelers overdag, feestjes op meerdere banen ’s avonds en open bowling de dag nadien. Met het modulaire Center Stage bowling meubilair past u uw bowling center aan in een handomdraai, volledig volgens de wensen van uw klant.

Bovendien biedt Center Stage een zeer uitgebreide keuze aan kleuren, afwerkingen en opties die er voor zorgen dat uw bowling meubilair nog meer in het oog springt. Overtuig uzelf en uw klanten. Worp na worp. Avond na avond.

 

 

Frameworx bowling meubilar

Frameworx Bowling MeubilairFrameworx meubilair heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop bowlingcentra tegenwoordig functioneren.

Klantvriendelijke zitplaatsen en een flexibele configuratie zorgen ervoor dat er een ideale doorstroom en bereikbaarheid is in uw bowlingcentra. Dit zorgt ervoor dat er ruimte vrijkomt voor activiteiten die extra inkomsten genereren: bediening aan de banen, mogelijkheid tot het consumeren van snacks, …

Frameworx biedt u de mogelijkheid om verschillende materialen voor afwerking te kiezen, alsook verschillende kleuren te combineren.

 

 

 Meer info?

email-icon
Wenst u meer info over de verschillende mogelijkheden en kleurencombinaties van het Brunswick bowling meubilair? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren.