Modernisaties

6 Flares 6 Flares ×

Bowling Modernisaties

U wenst uw bowling te renoveren en zoekt daarvoor een betrouwbare partner? Zoek niet verder, bij Valcke Bowling Service weten we als geen ander hoe we bowling modernisaties moeten aanpakken.

 

Onze ervaring voor uw succes

Ons team van gespecialiseerde medewerkers kan beroep doen op een jarenlange ervaring en nemen uw project met de nodige vakkennis onder de arm. Of het nu gaat om bowling modernisaties of het verbouwen van uw bowling, elk project wordt met de nodige zorg opgevolgd. Hun ervaring geven ze dan ook graag aan u mee: waar nodig voorzien zij de gepaste opleiding zodat uw bowling modernisatie een succes wordt.

 

Een bowling modernisatie volgens uw noden

Bowling modernisaties kunnen op diverse niveaus uitgevoerd worden, naargelang de noden van uw bowlinghuis:

Omdat bowling modernisaties in verschillende maten en vormen bestaan, bekijken we graag project per project. Deze persoonlijke aanpak op maat maakt deel uit van onze integrale service bij bowling modernisaties. Na een grondige analyse van uw huidige bowling installatie, formuleren wij verschillende voorstellen die perfect op uw wensen en uw budget aansluiten.

Zo moet het renoveren van uw bowlingcenter zeker geen fortuin te kosten, maar kijken we naar de mogelijkheden die uw bowlinghuis heeft. Onze technische ploeg komt vooraf bij u langs om de technische aspecten van uw bowlingcenter in kaart te brengen: dit vergemakkelijkt de demontage van het oude bowling materiaal en vereenvoudigt de modernisatie van uw bowling.

 

Meer info?

email-icon
Contacteer ons voor meer info over bowling modernisaties of
laat u inspireren door onze talrijke referenties.