MAR01

6 redenen om voor de GS-X pinsetter te kiezen

0 Flares 0 Flares ×

Pinsetters

Als ondernemer moet u constant beslissingen nemen: de menukaart in uw bowlingcenter, de aankoop van nieuw IT-materiaal, maar ook over grotere investeringen zoals uw machinepark. Goed gefundeerde beslissingen uiteraard, want zonder de nodige onderbouw geven banken geen kredieten meer. Uiteraard moet een investering opbrengen en klinken termen als ROI en terugverdientijd u wellicht niet onbekend in de oren. Bovendien verhogen de veiligheidsnormen en houdt u rekening met andere factoren zoals gebruiksgemak en verbruik. Bij het investeren in pinsetters hebt u de keuze: ofwel een upgrade van het bestaande, verouderde machinepark ofwel de installatie van nieuwe pinsetters.

 

We zetten voor u even de voordelen van de GS-X pinsetter op een rijtje:

 1. 1. Verbruik
  Door de optimalisatie met een driefasige motor en het hogere rendement van dat type motor, is de GS-X pinsetter een klasse apart. Wist u bovendien dat er per banenpaar slechts één stroomtoevoer voorzien moet worden?

 

 1. 2. Onderdelen
  What you see, is what you get. Het simpele design van de GS-X zorgt voor een eenvoudiger onderhoud. Bovendien impliceert deze machine-vereenvoudiging dat heel wat overbodige onderdelen werden vervangen of aangepast. Minder onderdelen per machine zorgt ervoor dat u minder stock van de wisselstukken dient te houden. Plaats en geld die u dus gerust voor wat anders kan gebruiken.

 

 1. 3. Loonkost
  De GS-X pinsetter is de simpelste pinsetter op de markt. Preventief onderhoud neemt minder tijd in beslag dankzij een verminderd aantal onderdelen en een sterk vereenvoudigde pinsetter in vergelijking met zijn concurrenten. Uren waarop uw technieker niet aan de machine hoeft te werken zijn uren die binnen uw center anders kunnen besteed worden. Zo is uw personeel niet enkel bowlingtechnieker, maar ook centertechnieker.

 

 1. 4. Lagere downtime
  Dankzij de LCD-schermen met foutcodes zijn de redenen van een stop makkelijk te achterhalen. Ook de hoge zichtbaarheid aan de machine zorgt ervoor dat uw technieker direct kan zien waar het fout liep. Snellere probleemdetectie resulteert in snellere oplossingen en een lagere downtime.

 

 1. 5. Van ontevreden naar tevreden klanten
  Minder stops betekent dat uw klanten langer kunnen doorspelen. Een tevreden klant die zonder stoppen zijn game kan afmaken, speelt zeker een tweede spel. Minder stops, meer games per klant, hogere inkomsten, zo simpel als maar kan.

 

 1. 6. Opleiding
  De tijden waarbij een bowlingtechnieker pas na enkele jaren de pinsetter volledig onder de knie heeft, zijn al lang voorbij. Dankzij de eenvoudige opbouw van de GS-X pinsetter is het mogelijk om iemand te vormen tot bowlingtechnieker in slechts enkele dagen. In een basisopleiding komen de verschillende onderdelen van de pinsetter aan bod, worden probleemsituaties praktisch opgelost en krijgt de technieker-to-be een hands-on opleiding op maat.

 

Overtuigd?

Bereken zelf uw ROI, dankzij de handige online  GS-X ROI Calculator.

Contacteer ons voor meer informatie!