JUL15

A15 Karting gaat bowlen

26 Flares 26 Flares ×

Family Entertainment Centers (kortweg FEC’s) zitten in de lift, zoveel is zeker. In deze leisure complexen wordt naast lasershooten, minigolf of paintball, vaak ook bowling aangeboden. Het zijn kleine attractieparken met meerdere activiteiten aangepast aan gezinnen met jonge kinderen tot tieners. Doordat de kost per persoon lager is, beantwoorden FEC’s ook aan de vraag van de hedendaagse consument die op zoek is naar een lokale en betaalbare activiteit voor het hele gezin. De ondernemers van FEC’s bieden in hun totaalpakket een betaalbare en gezinsvriendelijke oplossing voor de vaak gestelde vraag: “Wat gaan we vandaag eens doen?”.

 

A15 Karting

Johan van Steijn (A15 Karting) & Olivier Coorevits (Valcke Bowling Service)

 

Het Nederlandse A15 Karting (Gorinchem) is zo’n typisch family entertainment center. Naast karting, bieden ze ook indoor paintball, lasershooting, bungee run, beach volley, bungee soccer en andere verschillende games aan. Met hun kant-en-klare formules voor verjaardagsfeestjes hebben ze niet alleen oplossingen voor gezinnen. Ze bieden eveneens verschillende pakketten aan voor bedrijven, vrijgezellenfeesten, …

 

We zijn dan ook heel verheugd de hand te mogen schudden van Johan van Steijn, eigenaar van A15 Karting, om de installatie van 10 gloednieuwe Brunswick bowlingbanen te bezegelen. Deze logische uitbreiding van de activiteit biedt A15 Karting extra mogelijkheden in hun aanbod. Bovendien past bowling perfect in het plaatje: toegankelijk, betaalbaar en gezinsvriendelijk. De bowling in A15 Karting opent dit najaar zijn deuren.

 

Zelf uw bowling bouwen?

Meer weten over de installatie van uw bowlingcenter? Contacteer ons!