AUG19

Brunswick introduceert SYNC

12 Flares 12 Flares ×

Brunswick introduceerde op Bowl Expo hun gloednieuwe bowling scoring en management systeem SYNC.

SYNC

Het revolutionaire systeem, dat in 2015 beschikbaar zal zijn, werd door Brunswick van scratch opgebouwd. Dit zorgt er voor dat SYNC draait op de recentste en meest vooruitstrevende technologie: snel, performant en volledig geïntegreerd. Een bowling management systeem, zoals het nog nooit op de markt verscheen:

 

Cloud CRM

SYNCSYNC is het eerste systeem op de markt dat gebruikt maakt van een cloud-based CRM-pakket (Customer Relationship Management). Voor het eerst is het mogelijk om dankzij de geïntegreerde database te weten wie uw klanten echt zijn en kan u gericht marketingacties opzetten zoals het doormailen van scoresheets of lanceren van speciale kortingen. Dit zorgt voor een unieke klantenervaring. Bovendien wordt al deze info in de cloud bewaard, zodat u toegang hebt daar waar u het nodig heeft.

SYNC komt met een geïntegreerde online reservatie systeem die het uw klanten makkelijk maakt en ervoor zorgt dat uw klantendatabase altijd up to date blijft. Uw klanten reserveren met het grootste gemak hun banen en kunnen hun bowlingplannen in alle eenvoud delen op Facebook, Twitter & andere sociale netwerken.Contacteer ons

Gestroomlijnd management

SYNC - BULBIn uw business draait alles om klantenservice. Brunswick ontwikkelde SYNC zodat u terug uw focus kan leggen bij uw klant: SYNC maakt check-ins en baanopstart sneller en laat u toe welkomstboodschappen naar de monitoren te sturen terwijl u de banen opstart. Het geavanceerde reservatiesysteem biedt u meer mogelijkheden zodat u elke reservatie kan aanpassen volgens de wensen van de klant. SYNC stroomlijnt alle data en geeft uw personeel toegang tot de info die zij nodig hebben.

De robuuste backoffice in SYNC geeft u een uitgebreide rapportering, beschermt u tegen fraude en diefstal en beheert uw personeelskosten.Contacteer ons

Customer experience voorop

SYNCSYNC maakt bowlen meer fun dankzij de nieuwe stijlvolle consoles, met keypad of LED touchscreens met Corned Gorilla Glass. Nieuwe, frisse score sheets & animaties geven uw recreatieve bowlers net de info die ze nodig hebben. Uiteraard vult SYNC deze info aan met real-time statistieken voor de sportbowler.

De specifieke, geïntegreerde games houden de aandacht van uw klanten langer vast en kunnen aangepast worden aan de doelgroep van uw center.
Contacteer ons