AUG24

GripLoc installatiegids

0 Flares 0 Flares ×

  1. Met een 1-3/8”of 1-1/2” diameter boorkop, boort u een gat met de gewenste pitch tot 2-7/16” diep. De diepte wordt gemeten vanaf de buitenkant van de bal tot de bovenkant van de boor waar deze uit de bal steekt.
  2. Schuur het geboorde gat uit met een beveschuurder, zodat de Outer Sleeve makkelijk in en uit het gat gedaan kan worden maar niet te los zit.
  3. Er zit een indicator markering op de buitenkant van de 1-3/8” of 1-1/2” Outer Sleeve. Om te checken of de pasvorm juist is,schuift u de Outer Sleeve voorzichtig in de bal en lijnt u de indicator op met de centrale lijn van de span.
  4. Als de pasvorm goed is schuurt u de buitenkant van de Outer Sleeve met schuurpapier en smeert u de omtrek van het gat in de bal in met lijm. Verzeker u er van dat de indicatormarkering en de centrale lijn van de span met elkaar oplijnen. Duw de sleeve naar beneden tot de bovenkant op dezelfde hoogte is als het hoogste punt van de bal. Laat de lijm goed drogen.
  5. Als de lijm geheel gedroogd is, doet u de Inner Sleeve in de Outer Sleeve. Druk de Inner Sleeve naar benden totdat deze stopt en draai deze 90 graden naar rechts totdat deze in de vergrendelde positie zit. Als de Inner Sleeve niet draait haalt u deze er uit en draait u deze 180 graden, zodat het bovenste gedeelte naar beneden wijst.Druk de Inner Sleeve naar beneden tot deze niet verder gaat en draai 90 graden naar rechts. Een ‘klik’ geluid geeft aan dat de Inner Sleeve in zijn vergrendelde positie zit.
  6. Snijd het overtollige materiaal (gebruik hiervoor een Plug Cutter of Router) tot dezelfde hoogte als de bovenkant van het gat in de bal. Herhaal stap 4 en 5 voor iedere bal die u geboord heeft totdat alle sleeves in de ballen zitten.