JUN08

Ook onder BlueArc blijft Brunswick dé standaard in de bowlingindustrie

2 Flares 2 Flares ×

Sinds eind mei 2015 is de overname van Brunswick door BlueArc Capital Management LLC een feit. Op 26 mei werd de overname bevestigd door de particuliere beleggingsonderneming te Atlanta Georgia.

“Brunswick is prima geschikt voor ons,” zei Michael Roher, Managing Partner van Blue Arc . “We richten ons op beleggingen in gevestigde, toonaangevende bedrijven en  helpen hen te  innoveren en te groeien. Het merk, de producten en het management team demonstreren  allen de eigenschappen die wij zoeken binnen onze portfolio bedrijven”.

BrentPerrier

“Brunswick Bowling Products staat  bekend om haar kwalitatieve en  innovatieve  producten en dit al voor 125 jaar”, zegt Brent Perrier, CEO van Brunswick Bowling Products. Brunswick is enthousiast over de overname. Tijdens het verkoopproces stond de inzet van BlueArc voor het bedrijf als een paal boven water. BlueArc was dus een voor de hand liggende keuze van het management team. “Het engagement voor onze firma is sterk positief voor de volledige industrie”, aldus Brent Perrier. BlueArc zal  dan ook blijven bouwen aan het merk Brunswick zoals de bowlingindustrie haar kent. “We zijn blij dat de kopers lange termijn beleggers zijn en dat de naam Brunswick en alles waar  het voor staat behouden blijft zodat Brunswick de norm blijft binnen de bowlingindustrie,” stelde Brunswick Chairman en Chief Executive Officer Dustan McCoy.

Het hoofdkantoor blijft dan ook in Muskegon, Michigan met blijvende productie-activiteiten in Szekesfehervar, Hongarije en Reynosa, Mexico. Ook voor alle bowlingliefhebbers, van bowlinguitbaters tot sportbowlers, verandert er niets. Ook onder BlueArc blijft Brunswick dé standaard in de bowlingindustrie.