SEP24

Open dag in Bowling Venray

7 Flares 7 Flares ×

Venray - MagermansIn augustus was onze ploeg aanwezig in Oostrum (Venray), voor de modernisatie van Restaurant & Bowling Venray. De bowling van 8 banen kreeg door onze technische mensen een volledige make-over: nieuwe GS-X pinsetters die volledig aan de veiligheidsnormen beantwoorden dankzij hun plexi caging, Brunswick ballreturns, een compleet nieuw bowling scoring systeem, pin deck lighting, masking units, … Kortom: een volledige renovatie van de bestaande bowling.

 

“De feedback van onze klanten is zeer positief,” vertelt eigenaar Jo Magermans ons, “de LED-show maakt het voor ons mogelijk om verschillende klanten aan te spreken, zonder de league-spelers te vergeten.” De reacties van de binnenkomende klanten spreekt voor zich, ze vallen van de ene verbazing in de andere. Niet enkel kreeg de bowling een visuele opfrissing, ook de technische kant van de bowling werd aangepakt. De verouderde (en onveilige) pinsetters werden vervangen door gloednieuwe Brunswick GS-X pinsetters. “De machines zijn echt heel mooi en veilig afgewerkt,” vertelt zoon Martijn Magermans, “de resultaten overstijgen echt onze verwachtingen.”

 

Om de modernisering volledig af te werken, werd ook het restaurant van bowling Venray opgefrist. “We hadden nood aan een nieuwe wind, de volledige renovatie zorgt er voor dat we terug een frisse en hedendaagse bowling zijn,” besluit een tevreden Jo Magermans. Wij kunnen dit besluit enkel maar beamen!

 

Open dag

Willen jullie dit moois zelf gaan bewonderen? Dat kan, op zondag 29/09 organiseert Bowling Venray een open dag, waarbij de bowling zijn deuren openstelt en jullie zelfs een blikje achter de schermen gunt.

 

Meer info?

Lees meer over ons bowling moderniseringen of bekijk alle foto’s van Bowling Venray.